Friday, August 31, 2007

Sweden 2007 (episodul 2)


Pur si simplu vacantza mea a fost eXceptzionala! Un vis!

- sute de curcubeie, ploaie si soare, norii se vedeau de sus ca niste muntzi pufosi de gheatza, stradutzele pavate cu piatra cubica, oameni zambitori la tot pasul, parcul de diXtractzii care ne-a injectat tone de adrenalina, Yamaha m-a ocrotit si s-a inclinat ascultatoare pe curbe, pungutza mea cu 2 bani ratacita, valei...si telefonul, muntzii in "pielea goala", Sapada, cascada ... ooo, da, la Rosarium ... numai bunici si noi, parfumul deosebit, cafeaua gustoasa, un sarut suav sub ochii batraneilor si zambete calde ce s-au indreptat spre noi, drifturile de pe serpentine, manerul strans si haul amenintzator, Gränna - orasul dulciurilor, vizita pe insula, la Visingsö ... detalii -> aici plimbarea cu calutzii, 2 bisericutze si o cetate, toate vechi ... cumparaturi ... in fiiiecare zi, plimbarile pe faleza lacului Vättern (1899 km^2), traficul ordonat, autostrazile, legenda monstrului din lac, Husqvarna - cu tot ce include, de la fabrici, la Fotoklub, la parculetzul din oras pana la peisajul adorabil si fantana minunata ... ciondanelile cu KMK, halterele alea misto, petrecerea de bikeri, concertul, gagica aia super de treaba de la IQ Bitches (un club numai de motocicliste), banii castigatzi din transportul petrecaretzilor spre casa, cina-tarzie sau micul-dejun eXtrem de matinal de la MAX (chestie petrecuta in jurul orei 3AM), un show pe cinste, plasturi medicinali cu Bamse, poster cu Bamse si bonuuus ... Bamse intr-o marime considerabila (as putea spune naturala, dar ... cine stie cat de mare este domnul BAMSE?), 3 elani zambaretzi, o sacosa cu acadele tare colorate, tonele de dulciuri pe care le-am devorat, buletinul cerut cand am vrut sa cumpar un L&M, rasete & misto-uri, balaceala Escortzelului, a Skoditzei si implicit a noastra ...

va urma ...


P.S. - In curand un Slide Show cu muuulte chestii ...

Monday, August 27, 2007

Nice Song ...

Cautam melodia asta de vreo 2 luni ... si imi place tare de tot! Oricum, cica ar avea ceva vreme de cand e lansata, dar ... ma bucur ca am descoperit-o!

Auditzie placuta!



Alexandrina Hristov - Numai tu...


Tu, te ascunzi pe sub copaci,
Ferestrele mi le pazesti,
Astepti sa fac un pas, un gest -
Aceste jocuri le detest.

Tu, n-ai rabdare sa asculti,
Gura mi-o-nchizi cand ma saruti;
Si ne iubim, ne iubim, ne iubim -
Ca niste surdo-muti.

Numai tu, poti sa astepti
Cand zbor acasa...
Numai tu, cu ochii tai verzi,
Cu buzele gustoase...

Poezii de dragoste imi scrii -
Poezii ca niste chinuri dulci.
Mai bine-ar fi sa-mi scrii prostii
Si... sa te duci.

Eu numai una imi doresc :
Sa te iubesc,
Sa te astept, sa te visez
Si sa-ti arunc in piept sageti.

Numai tu, poti sa astepti
Cand zbor acasa...
Numai tu, cu ochii tai verzi,
Cu buzele gustoase...

Numai tu, tu ma-ncalzesti
Cand ma dezvelesc ma invelesti.
Numai tu, cu ochii tai verzi,
Cu mainile reci, cu mainile reci...

Saturday, August 25, 2007

WTF...

mda ... avetzi dreptul la o parere ...

http://www.publicitatepelumeacealalta.ro/


aaa ... P.S. - bey, cineva chiar a platit domeniul ala!

Thursday, August 23, 2007

Happy Birthday, KTY!

Salutare ... nu stiu cum se face, dar azi e ziua mea! Si pentru ca sufar de putzin narcisism si detzin mii de tone de buna-dispozitzie ... imi urez cel mai dulce "La Multi Ani!", sa nu uit ce-mi doresc, sa raman la fel de minunata si de isteatza! Multzumesc tuturor pt mesaje (da, in special alea de la miezul noptzii pana la 2 jumate) ... si mai ales celor 2 friendutzi care m-au trezit cu noaptea-n cap!

Copii, sampania e la rece!




Tuesday, August 21, 2007

Jurnal de calatorie ... iulie - august 2007


Galati - Romania -> Jönköping - Sweden (episodul 1)

Prima si ultima statie ... Bacau! Frumos oras, vazut statuia impresionanta a lu' Stefan, casa memoriala a lui Bacovia (inchisa in ziua respectiva) si in miezul noptzii ... tuleo ... destination Sweden! Traficul in Romania ... caca rau de tot, ah si era sa calcam si un fazan! Prin Ungaria asa si asa ... nici impresionant, nici plictisitor ... o bucatica de Slovacia si dup-aia Polonia! Frate, nu stiu de ce naiba sunt asa neinspiratzi de felul lor polonezii aia ... pe langa faptul ca sunt enervantzi si prost-crescutzi, pe autostrazile lor mooori de plictiseala! Nimik, dom'le ... nici macar un copac ... doar camp si strada ... atat! Si a fost si un accident ... concluzia ... am stat 7 ore ... saaapte! Ma rog, norokul nostru ca toate se intamplau noaptea! In Germania ... am vazut Berlinul ... taaare, numai ca am uitat sa mai casc ochii pe harta si ... uite-asa ne-am cam ratacit ... eee, mare chestie! Odata iesitzi la liman ... a intrat cartush-ul in pedale ... si goneta ... 160-180km/h ... cand hop o masina de Militzie! Franaaa ... pana la 120 ... viteza maxima admisa 110! Mda, ma depasesc domnii si ma invita sa-i urmez pana in prima parcare! OK! Not big deal! Permisul meu, pasaportul meu si al pasagerilor! Totzi perfect ok! Isi pune domnul manusile si desface fiecare bagajel ... nimik ilegal, da' eu clar paream suspecta! :)) Buuun! Imbarcarea si AMM-AMM! Ajunsi la feribot ... mai aveam de asteptat vreo 2 ore jumate ... am dat fuga la duty-free ... 9 baxuri cu bere, unul cu Pepsi, vreo 2 dulciuri si niste pastilutze gumate cu gust nasoool! Pe feribot, vant, mancare, somn (totzi mai putzin io) si inca o raita in duty-free (tot numa' io)! Thanks God ... am ajuns in Suedia! Ora 23:00, afara ziua beton! O sun pe Mami, la ei era miezul noptzii! Noi plini de viatza ... haaa ... am ajuuuns ... si-mi pica fisa ... shit ... e cam tarzior! Ehh ... ea se bucura de fiecare data cand vorbim! Cum am intrat pe usa ... dus si sooomn! eXcelent!