Tuesday, October 30, 2007

Ce faci? ... Stralucesc!

Ciudatzenii? Aiurea ...
- imi plac lucrurile morbide, dar sunt o fiintza eXtrem de optimista!

- il ador pe Bacovia, dar zambetul si buna-dispozitzie nu le pierd niciodata!
- iubesc vremea ploioasa (atat timp cat nu dureaza mai mult de 3 zile) si am milioane de idei, chef de viatza, macar o carte in mana, minim 30 de minute vorbite cu BeBe si cu sigurantza pun la cale ceva ce nu e pe placul tuturor.

Am terminat acum cateva zile "Despre Lucrurile Simple" - Mihaela Radulescu ... e o carte de milioane, eXceptzionala si am gasit un fragment care ar fi taaare util barfitorilor ... -> "Nu stiu daca ati observat, persoanele pe care le barfesti sunt intotdeauna mai relaxate, mai luminoase, miros frumos si le merge foarte bine. Trageti concluzia si spuneti-o si prietenelor!"

Asadar ... sa intzeleg ca asta e unul din motivele pentru care ma simt eXcelent, imi merge bine si ma simt minunat in pielea mea ... continuatzi dragelor/dragilor ... daca voua va face placere si mie imi face bine ... de ce nu? :))

Friday, October 26, 2007

doar un azi ...

e un alt inceput ... azi, am inchis usa in urma mea, am coborat cele 4 trepte ... n-am privit in urma ... doar spre cer ... am inspirat incet ... m-am asigurat la traversarea strazii ... si am parasit zona ... am promis ca le voi face o vizita ... o sa-mi fie tare dor de Pasha Zbenguitul si de glumele lor zilnice ...

Weekend-ul asta e numai al meu ... il impart cu cateva persoane ... cre'ca-s doar vreo 6-7 oameni si Harley!

Great Day!

Saturday, October 13, 2007

two days ...


doua zile superbe ...

joi ... 2 ore de laborator, Bebe a adus ispita (revista Star) si am chitzait cam la fiecare articol, o raita mica-mica prin magazine, achizitzii mai mult sau mai putzin utile, o sarcina indeplinita cu succes (thanks for help) ... eu pe postul de "asistent chinez" ... un pranz destul de incordat pentru Miru, datorat unei prezentze care a intimidat-o, dar imediat ce a ramas doar cu mine si-a revenit complet, laudandu-se cu minunile facute la scoala ... a ajuns deja la cifra 2 "magin?" (cred ca vorba asta o vor pricepe maxim 3-4 persoane) un somn eXcelent si tzup in masina ... Mamy is waiting for me! Intre timp ... un semafor al naibii de lung si "If Tomorrow Never Comes" cu volumul + 20 ... privirea unui ciudat din lateral care asculta o manea ... norocul meu ca probabil avea montate boxele de la un walkman vechi Whatever, am ajuns la Mamy ... cumparaturi de tot felul si home ... dupa cina o chitzaiala, o baie lunga, lectura si un nani cum rar gasesc!

vineri ... zi libera, trezit tarziu, lectura, mic-dejun, leneveala, cateva emisiuni bune pe Discovery (varianta mai funny o stiu 2-3 oameni tare dragi mie) furisat afarica, o plimbare pe jos, intalnirea cu Sufletzel, pardon inainte am mers la piatza ... 8 kg ... today oleak pieton, norocul meu ca Sufletzel ma iubeste tare si nu ma lasa sa merg pe jos, ne gasim imediat, ma aduce acasa, bem o caffecito cum numai noi stim sa preparam si incepem sa vorbim (noi nu barfim ... dezbatem diverse chestii) , ne coloram frumos unghiile, constatam ca au trecut vreo 3 ore ... panica, trebuia sa merg la Maitza, mai aveam de inspectat un market care abia s-a deschis, nebunica mea draga vroia sa faca sarmalutze azi ... Doamne, daca le mananca pe toate si nu-mi pastreaza una o halesc cu fulgi cu tot! In fine, ne descurcam, ajungem la timp peste tot, Miru cum ma vede uita de tot si e direct in bratzele mele, imi recuperez si eu masina, ma duc iar la Mamy, inca vreo 2 ore pierdute la cumparaturi si din nou acasa ... cu un milion de sacose! Dupa ce am mancat, prepararea unui alt set de borcane cu o salata delicioasa ... In urmatoarele 10 minute ma asteapta un dush si un somn!

Maine ... o zi mai plina decat astea 2 la un loc!