Tuesday, October 30, 2007

Ce faci? ... Stralucesc!

Ciudatzenii? Aiurea ...
- imi plac lucrurile morbide, dar sunt o fiintza eXtrem de optimista!

- il ador pe Bacovia, dar zambetul si buna-dispozitzie nu le pierd niciodata!
- iubesc vremea ploioasa (atat timp cat nu dureaza mai mult de 3 zile) si am milioane de idei, chef de viatza, macar o carte in mana, minim 30 de minute vorbite cu BeBe si cu sigurantza pun la cale ceva ce nu e pe placul tuturor.

Am terminat acum cateva zile "Despre Lucrurile Simple" - Mihaela Radulescu ... e o carte de milioane, eXceptzionala si am gasit un fragment care ar fi taaare util barfitorilor ... -> "Nu stiu daca ati observat, persoanele pe care le barfesti sunt intotdeauna mai relaxate, mai luminoase, miros frumos si le merge foarte bine. Trageti concluzia si spuneti-o si prietenelor!"

Asadar ... sa intzeleg ca asta e unul din motivele pentru care ma simt eXcelent, imi merge bine si ma simt minunat in pielea mea ... continuatzi dragelor/dragilor ... daca voua va face placere si mie imi face bine ... de ce nu? :))

1 comment:

Anonymous said...

ai dreptate, prietena draga...sa stii ca de cand am invatat sa iubesc lucrurile simple, mi-am gasit implinirea in mii de alte moduri, intocmai unui curcubeu...te pup cu drag!