Wednesday, January 30, 2008

today ...

Azi a inceput prea repede, cu o viteza uimitoare ... un drum cu noaptea-n cap, deloc planuit, dar care a fost urgent si musai ... intorcandu-ma am auzit o ciocanitoare ...da, stiu e cam frig, m-am mirat, dar m-am oprit si am ramas vreo 3 minute cu gatul inaltzat spre copacul ce avea sa fie salvat (de cine stie ce gandacei sau uscaciuni) ... in mijlocul strazii, printre oameni, care nici n-au luat in seama, erau mult prea grabitzi, fireste ... anyway, am ajuns acasa, mi-am alimentat "honditza" si am demarat spre locul de intalnire cu fetele ... din nou o melodie difuzata special pentru mine ... "It Must Have Been Love.." am cantaaat mult si bine (bine, ei na ... mie mi s-a parut ok) (haa ... bonus, mi-am adus aminte ... Sp2 si nu numai, se gandesc la mine cand vad reclama la ZuZu ... sa le spun ca e din cauza omului in sine, nu de la ZuZU lor???) am ajuns la examen, ne-am ales locuri bune ... am terminat repejor, am incins niste dicutzii presarate cu hlizeli la un Frappe delicios (care cu alcool, care fara ...) mi-am tzinut promisiunea si am fost la Orange, am preparat un pranz mese si m-am ushchit la Maitza mea! Cand am primit rezultatele pe mail ... eram cam ... fara motiv ... absolut fara motiv ... o cina usoara si discutzii cu povesti de cand lumea si pamantul!

Draga Rebe, stiu ca uneori tzi se face dor de optimismul meu ... dar chiar si atunci cand n-am timp sa respir ... tot ma uit pe scrierile tale
... divine si originale, ca intotdeauna! Pupici!

P.S. - N-ar fi frumos sa existe niste ciocanitori care sa scape lumea de "uscaciunile barfitoare" ?
Le desenez eu harta, promit!

1 comment:

Anonymous said...

draga mea Cati frumoasa si dulce, nu citesc ceea ce scrii doar pentru ca mi se face dor de optimismul tau..mi se face dor de energia ta si de pofta cu care traiesti si cu care iti urmezi visele acolo, cat mai sus posibil. Iti admir puterea si sufletul minunat si curat! eu am devenit mai pesimista, poate ca imprejurarile au fost de o asa natura, poate ca nu stiu eu cum sa reactionez atunci cand se cere totul de la mine sau cand nu sunt fericita. Dar imi revin mereu, cateodata mai greu, cateodata mai usor. Tu imi aduci zambetul pe buze si pentru asta iti multumesc. As fi vrut tare mult sa ne fi cunoscut si in persoana. Te imbratisez! Pastreaza zambetul pe buze! Pupici frumoaso!!